Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Εβρίτικης Ζυγιάς κυκλοφόρησε το Μάρτιο 2013, με τίτλο «Τρανταφυλλόβεργα». Το cd περιλαμβάνει 15 παραδοσιακά ανέκδοτα τραγούδια από το χωριό Χιονάδες Έβρου. Συντελεστές της δουλειάς αυτής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χιονάδων, η Εβρίτικη Ζυγιά και ο χοροδιδάσκαλος και ερευνητής Απόστολος Πολυσάκης.


Ακριβώς τρία χρόνια μετά, το Μάρτιο του 2016 κυκλοφορεί η δεύτερη επίσημη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος. Ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Τα Δίδυμα Τείχη» σε
συνεργασία με το παραδοσιακό μουσικό σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά σας παρουσιάζουν το νέο CD με τίτλο  
"Νερ για δγείτι αφιγκραστείτι". Περιέχει 14 ανέκδοτα τραγούδια από χωριά της Μακράς Γέφυρας (Ανατολική Θράκη) και αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην περιοχή της Μακράς Γέφυρας, με υπερπλήρες ένθετο 136 σελίδων το οποίο πραγματεύεται ιστορικά, λαογραφικά και πολιτισμικά στοιχεία αναφορικά με την περιοχή αλλά και επεξηγηματικές λεπτομέρειες για τα τραγούδια και τους χορούς που περιλαμβάνονται.

                                                                                                                                                                         


Με τα δύο άλμπουμ, η Εβρίτικη Ζυγιά αφήνει και επίσημα το αποτύπωμά της στην παραδοσιακή δισκογραφία.  Οι έρευνες των μουσικών του συγκροτήματος επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της Θράκης, με αποτέλεσμα η τρίτη δισκογραφική δουλειά ήδη να ετοιμάζεται.

Ακολουθεί ακουστικό και φωτογραφικό υλικό από το cd «Τρανταφυλλόβεργα».

 Τέσσερα χρόνια στο στρατό - Συγκαθιστός Τρανταφυλλόβεργα- Ζωναράδικος


Δε σ'ίλιγα πουλάκι μου - Ζωναράδικος